Invitatii Expres

Ai lasat invitatiile la urma ?

      Foloseste serviciul nostru de comenzi expres si in 1 zi lucratoare de la confirmarea platii (prin fax sau email) si a bunului de tipar (prin email), comanda ta va fi executata si expediata (comanda dvs. trebuie confirmata (atat textul cat si plata) cel tarziu pana la ora 14:00 pentru a putea fi trimisa prin curier in ziua urmatoare.) .
   Plata comenzii se va face integral in avans, inclusiv taxa de urgenta expres (echivalenta cu 15% din valoarea produselor comandate, fara personalizare, dar nu mai putin de 80 de lei pentru comenzile de invitatii de nunta sau de botez) iar livrarea va fi facuta doar prin curier (transportul coletului prin curier se va achita separat la primirea coletului).
   Durata transportului este de 24-48 ore prin curier. Pentru a vizualiza localitatile cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid conform zonei 0 si pentru urmarirea comenzilor accesati site-ul urgentcargus.ro.


   Pentru a beneficia de serviciul expres trebuie doar sa bifezi optiunea "Comanda expres" din formularul de comanda. Aceasta optiune este disponibila doar pentru invitatiile din colectiile de mai jos.


Colectia Invitatii de nunta EXPRES


Colectia Invitatii de botez EXPRES



Incepe acum
cautarea invitatiei speciale
pentru nunta ta