Oferta invitatii botez

   Oferta speciala CARDURI CADOU: La orice comanda de invitatii de botez, veti primi (la cerere) gratuit carduri de confirmare , personalizate (economie 0.30 lei/buc. pt. cardurile de confirmare), in cantitate maxim egala cu numarul de invitatii comandate, fiind necesar ca dumneavoastra sa alegeti cantitatea de carduri prin intermediul formularului de comanda.
      In plus fata de aceasta oferta, la orice comanda de invitatii de botez, veti primi gratuit 10% din cantitatea de plicuri de bani comandate odata cu invitatiile ( economie 0.20 lei/buc. pt. plicurile de bani), fiind necesar ca dumneavoastra sa alegeti cantitatea de plicuri de bani prin intermediul formularului de comanda.
Obs.: Cantitatea de plicuri de bani la care se va aplica reducerea nu poate fi mai mare decat cantitatea de invitatii comandate.
      Ofertele prezentate anterior se aplica doar persoanelor fizice si sunt valabile exclusiv online.

   Obs.: Oferta pentru invitatii botez este valabila in perioada 16.01 - 29.01.2017 (inclusiv) . Pentru a beneficia de aceasta oferta este necesar sa efectuati plata comenzii (avans sau integral, in functie de cum ati optat) in termen de maxim 2 zile lucratoare de la data comenzii dumneavoastra.


      PROMOTIE: Asamblare gratuita pentru toate invitatiile de botez, in perioada 16.01 - 29.01.2017 (inclusiv).
      Aceasta promotie se aplica doar persoanelor fizice si este valabila exclusiv online.

   Obs.: Pentru a beneficia de aceasta promotie este necesar sa efectuati plata comenzii (avans sau integral, in functie de cum ati optat) in termen de maxim 2 zile lucratoare de la data comenzii dumneavoastra.


Incepe acum
cautarea invitatiei speciale
pentru nunta ta