Intrebari frecvente

De ce lucram cu plata in avans?

Suntem nevoiti sa facem acest lucru deoarece produsele noastre sunt personalizate si devin irecuperabile in cazul unei comenzi false.

Urgente

In regim de urgenta, o comanda va fi realizata si expediata in cel mult 3 zile lucratoare de la data confirmarii platii si a bunului de tipar. Pentru a beneficia de acest serviciu trebuie sa bifezi in formularul de comanda optiunea "Comanda urgenta" (Obs: aceasta optiune poate sa nu fie valabila pentru anumite modele iar pentru acest serviciu se percepe o taxa de urgenta echivalenta cu 10% din valoarea produselor comandate, fara personalizare, dar nu mai putin de 40 lei) si sa achiti avansul sau suma integrala (in functie de cum ati optat in formularul de comanda). Deasemenea, daca timpul te preseaza, e recomandat sa optezi pentru livrarea prin curier (taxa aferenta acestui serviciu se achita de catre client la primirea coletului).

Ce include comanda?

Invitatiile, precum si cardurile de multumire sunt livrate in plicuri realizate, la fel ca si celelalte produse, din materiale din import. Numarul minim de invitatii ce pot fi comandate este de 30 de bucati.

Garantie si retur

Conditii garantie

 Daca vei constata vreo eroare de tiparire, te rugam sa ne contactezi in termen de 6 zile lucratoare de la primirea produselor. Comanda va fi retiparita in regim de urgenta.
Daca eroarea s-a produs din vina noastra, clientul nu va trebui sa mai plateasca nimic.
Daca eroarea s-a produs din cauza transmiterii incorecte sau incomplete a datelor de catre client, acesta va achita suma aferenta noii comenzi inclusiv transportul.

Conditii retur

1) Returul produselor nepersonalizate se face conform ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 republicata in 2008 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, care prevede:

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului."
"Art. 7 (1) Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor (..). "
"Art. 8 În cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator în conditiile art. 7, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator."

2) Pentru produsele personalizate, ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 republicata in 2008 prevede:

"Art.10 - Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor în care partile au convenit altfel: (..)
..............................................................................................................................................
c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, (..);"

Modificari ale comenzii

Daca trebuie sa faci unele modificari ale datelor, dupa ce ai trimis avizul final(bunul de tipar) pentru realizarea comenzii, te rugam sa ne suni imediat. Vei fi anuntat in ce stadiu se afla comanda, si, va fi nevoie sa achiti contravaloarea cheltuielilor suplimentare.
De aceea, recomandam verificarea cu atentie a datele introduse inainte de inregistrarea comenzii si reverificarea ulterioara a email-ului trimis de noi, evitand astfel costuri inutile.

Anularea comenzii

Te rugam sa ne suni cat se poate repede sau sa ne anunti pe email, daca trebuie sa anulezi comanda.

Executarea comenzii   

Dupa inregistrarea comenzii , datele introduse vor fi procesate si verificate daca sunt complete. In maxim 1 zi lucratoare, vei fi contactat prin email. Numai dupa ce vei da avizul final (printr-un reply la email-ul trimis de noi) in legatura cu datele respective, vom trece la executarea comenzii.
Acesta confirmare ("bun de tipar") este foarte importanta pentru tiparirea corecta a textelor.
In mod normal, comanda va fi realizata si expediata in cel mult 6 zile lucratoare de la data confirmarii platii si a bunului de tipar.
In regim de urgenta , comanda va fi executata si expediata in maxim 3 zile lucratoare de la confirmarea platii si a bunului de tipar. Pentru a beneficia de acest serviciu trebuie sa bifezi in formularul de comanda optiunea "Comanda urgenta" (Obs: aceasta optiune poate sa nu fie valabila pentru anumite modele iar pentru acest serviciu se percepe o taxa de urgenta echivalenta cu 10% din valoarea produselor comandate, fara personalizare, dar nu mai putin de 40 lei).
Promotie: Invitatiile de nunta sau botez sunt asamblate GRATUIT ! (economie 0.50 lei/buc.)

Mod de plata

Avand in vedere faptul ca produsele noastre sunt personalizate, orice comanda va fi luata in considerare numai dupa confirmarea platii unui acont de 30 % din suma totala, restul urmand a fi achitat in sistem ramburs. Deasemenea, suma de plata poate fi achitata integral in avans, la cerere comanda respectiva benefiicind de regim de urgenta (comanda va fi executata si trimisa in maxim 3 zile lucratoare de la confirmarea platii si a bunului de tipar)

Plata se va face de la orice banca prin foaie de varsamant, ordin de plata (inclusiv prin internet banking) in contul specificat in email-ul de confirmare a comenzii, sau in numerar la sediu. Pentru operativitate se recomanda ca plata comenzii sa se efectueze la o sucursala a bancii indicate in factura proforma sau, daca plata se face la alta banca, dovada platii sa ne fie trimisa prin fax la numarul: 0369815324.
Important:Va rugam sa precizati pe documentul de plata numarul comenzii dumneavoastra.

Preturi

Pentru produsele comandate clientul va achita exact suma afisata in factura electronica , fara alte adaugiri sau modificari ulterioare (exceptie: taxele pentru ramburs).Orice comanda inregistrata si care nu este achitata (acont sau suma integrala) in termen de 6 zile lucratoare va fi considerata nula si va fi stearsa din baza de date.

Livrare

Livrarea comenzii se face prin Posta Romana si este GRATUITA. La cerere, aceasta se poate face, contra cost , prin curier (taxa aferenta acestui serviciu se achita de catre client la primirea coletului).
In mod normal, comanda va fi expediata in cel mult 6 zile lucratoare de la data confirmarii platii si a bunului de tipar.
In regim de urgenta (pentru acest serviciu se percepe o taxa de urgenta in valoare de 15 lei), comanda va fi expediata in maxim 3 zile lucratoare de la confirmarea platii si a bunului de tipar.Pentru a beneficia de acest serviciu trebuie sa bifezi in formularul de comanda optiunea "Comanda urgenta" (Obs: aceasta optiune poate sa nu fie valabila pentru anumite modele).
In regim EXPRES (se achita o taxa de executare a comenzii in regim expres), comanda va fi expediata in maxim 1 zi lucratoare de la confirmarea platii si a bunului de tipar.


Incepe acum
cautarea invitatiei speciale
pentru nunta ta