Carduri de masa

   Cardurile de masa (place-cards) reprezinta ultima nota de eleganta adaugata receptiei.
Utilizarea lor este necesara pentru o buna asezare a invitatilor la masa, in functie de relatiile dintre ei, fapt care le asigura buna dispozitie si determinand astfel, reusita petrecerii.
Fiecare dintre noi am fost cel putin la o petrecere la care nu ne-am simtit bine din cauza ca vecinii de masa discutau subiecte absolut neinteresante pentru noi, acesta fiind doar un aspect.Tocmai de aceea apreciem o seara petrecuta in compania unor oameni cu care avem ceva in comun.


Cardurile de masa sunt realizate din carton alb sau crem, inscriptionarea lor se face in ton cu invitatia (culoare si tip caracter, simboluri) si se pot comanda folosind formularul de comanda pentru invitatii. Pretul unui card de masa (orice model) este de 0,5 lei (TVA inclus).

OFERTA SPECIALA CARDURI:

La orice comanda de invitatii de nunta sau botez, veti primi (la cerere) gratuit carduri de confirmare , personalizate (economie 0.30 lei/buc. pt. cardurile de confirmare), in cantitate maxim egala cu numarul de invitatii comandate, fiind necesar ca dumneavoastra sa alegeti cantitatea de carduri prin intermediul formularului de comanda.


      Aceasta oferta se aplica doar persoanelor fizice si este valabila exclusiv online.


Incepe acum
cautarea invitatiei speciale
pentru nunta ta