Carduri de confirmare

   Cardurile de confirmare ne dau o anumita siguranta pe care fiecare o cautam atunci cand lansam invitatiile. Prin utilizarea lor reducem incertitudinea referitoare la numarul exact al invitatilor care ne vor onora cu prezenta si putem evita raspunsurile evazive.
Deasemenea, un raspuns scris are un impact mai mare decat unul verbal iar angajamentul asumat astfel va fi respectat cu mai multa fermitate.


Cardurile de confirmare sunt realizate din carton alb sau crem, inscriptionarea lor se face in ton cu invitatia (culoare si tip caracter) si se pot comanda folosind formularul de comanda pentru invitatii.Pretul unui card de confirmare (orice model) este de 0,3 lei (TVA inclus).

OFERTA SPECIALA CARDURI:

La orice comanda de invitatii de nunta sau botez, veti primi (la cerere) gratuit carduri de confirmare , personalizate (economie 0.30 lei/buc. pt. cardurile de confirmare), in cantitate maxim egala cu numarul de invitatii comandate, fiind necesar ca dumneavoastra sa alegeti cantitatea de carduri prin intermediul formularului de comanda.


      Aceasta oferta se aplica doar persoanelor fizice si este valabila exclusiv online.


Incepe acum
cautarea invitatiei speciale
pentru nunta ta